Ruilen/Retourneren/Annuleren

Aankopen via de webshop

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren/retourneren. Dit geldt voor aankopen via de webshop, NIET voor aankopen die in onze groothandel zijn gedaan. Indien u via de webshop besteld heeft, en het product ophaalt in onze groothandel geldt ook de 14 dagen retourregeling niet. U heeft immers de mogelijkheid gehad het product te zien en inspecteren voor aankoop. Op afgeprijsde artikelen wordt geen geld terug gegeven, u kunt hiervoor een tegoedbon ontvangen.

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor retour van de koper naar Automobielbedrijf Bronk zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Automobielbedrijf Bronk geretourneerd worden.

Alleen ongeopende en onaangebroken verpakkingen/producten worden door ons retour genomen. Indien wij twijfelen aan het feit dat het product al dan niet gebruikt is of de verpakking geopend/zegel verbroken ontvangt u van ons geen geld terug.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@autobronk.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is, binnen de gestelde termijn. Wij nemen uw retour alleen in behandeling wanneer deze schriftelijk is aangemeld op bovenstaand mail adres. Telefonische retour aanmeldingen worden NIET in behandeling genomen.

Bovenstaande is zowel geldig op producten als op geboekte trainingen tenzij anders vermeld.

Retouradres:

Automobielbedrijf Bronk
Speulmanweg 14
4112NA Beusichem